2011-11-06 Trondheim2

 

NORGE:  Mørket har senket seg over Trondheim by. Min kjære venninne Hege har bokstavelig talt, tatt med seg Dromedar kaffebar innpå hotellrommet. Det dufter himmelsk av søt chili kaffe, ostekake og brownies. Det er tid for venninne kos!

 

I over tre timer, skravler vi på innpust og utpust! Latteren sitter løst. Det er så befriende, jeg kjenner energien strømmer på. Stillheten får aldri tid til å senke seg, selv når vi nyter kaffen og bakverket. Ord blir erstattet med kroppsspråk og aktiv mimikk. Når kaffen og bakverket er svelget, bryter vi ut i latter.

 

Vi har liksom ingen tid å miste! Venninnekvelden er på tilmålt tid, fram til middagen på hotellet. Vi benytter tiden til å mimre og oppdatere hverandre på siste nytt. Tiden flyr! Timer føles som få minutter.

 

Det sies at ”vennskap er som en kopp sjokolade, den gjør deg varm tvers igjennom”! I løpet av timene sammen med Hege, har varmen spredt seg i kroppen, energien har strømmet i årene, og magemusklene har blitt ømme av latteren. Gode venninner gir hverandre definitivt varme og energi!

 

 

Hva er en koselig venninnekveld for deg? 

 
 

Gi en kommentar