Water Puppet Theater Vietnam

 

VIETNAM: Et besøk på The Water Puppet Teater, er et besøk i magiens verden! Det er rett og slett  et uforglemmelig magisk øyeblikk! Dekorative dukker beveger seg elegant på vannet, forfulgt av faretruende drager. Musikken er helt spesiell. Ved hjelp av trommer og musikantenes egne stemmer, tryller de fram musikalske toner.

 

Dukketeater på vann, er en vietnamesisk tradisjon som går tilbake til det 11. århundre e.Kr. Dagens vietnamesiske vann dukkespillere er en unik variant av den gamle asiatiske marionett tradisjonen. Har du tenkt deg til Vietnam, må du legge turen innom The Water Puppet Teater i Ho Chi Minh City eller Hanoi! Du vil ikke angre!

 


Se hvor hvor flott dette er:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ipdv0Pn3j98[/youtube]


Hva betyr dukketeater for deg?

Del gjerne dine kulturelle opplevelser fra ferieturer i kommentarfeltet. 

 

 

2 kommentar til “The Water Puppet Teater i Ho Chi Minh City!”

 1. Sigve says:

  Hei Anniken

  Synes dette dukketeateret ser veldig artig ut. Artig å se noen ta dukketeater til et helt nytt nivå. Neste gang du ser noe så spesielt, ta opp tlf din og gi oss en smakebit på video. Finnes det forresten videoer av dukketeateret på Youtube? I såfall legg inn videoen i innlegget så alle får gleden av å se det.

  Sigve

  • Anniken says:

   Ja, dette er noe jeg skulle hatt på video! Har lagt til en link fra Youtube. Det er mange video snutter, men de fleste er av dårlig kvalitet. Jeg måpte av begeistring gjennom hele forestillingen. Dette er et minne for livet! Anniken

Gi en kommentar