Paris

 

FRANKRIKE: Jeg har alltid forbundet Paris med en romantisk by! Med omgivelser som Eiffeltårnet og Basilica of the Sacred Heart på toppen av Montmartre, har jeg selv følt magien av romantikk! Det er noe med atmosfæren, stemningen og romantikken i storbyen Paris, som nærmest forfører meg. 

 

Fra jeg var ei lita jente, har jeg alltid syntes at fransk er et vakkert språk. Ordene oppleves som myke, forførende og romantiske. Jeg ser på meg selv som en romantiker, og er villig til å strekke meg langt for å oppleve det mest romantiske øyeblikk. Det kan kanskje være litt frustrerende til tider for min kjære. Jeg drømmer ofte om å formidle min kjærlighetserklæring på fransk. Dessverre er jeg ikke særlig begavet i det franske språk. Ordene krøller seg i munnen min, og det eneste som kommer ut av lyd, er små grynt. Jeg har for lengst innsett at min romantiske hverdag ikke vil inneholder det franske språk.

 

Det er ingen ting som topper romantikken mer enn et romantisk bryllup! En vakker septemberdag i 2009, var min kjære ektemann, tante og jeg, gjester i et romantisk bryllup i Paris. Alle min romantiske illusjoner om storbyen Paris, ble bekreftet.

 

Wedding in Paris

 

Det franske språket kom absolutt til sin rett, til tross for at språket denne kvelden var en blanding av fransk, portugisisk, engelsk og dansk. Blandingen av språkene, forsterket den romantiske kraften det franske språket har på meg. Ordene ble forsterket av kroppsspråk og lidenskap som bare franskmenn kan skape. Jeg lot meg begeistre, fascinere og forføre.

 

Brudeparet ga hverandre sitt ja, i en borgelig seremoni, – på fransk. Jeg forstod ikke mye av det som ble sagt, men seremonien var likevel magisk. Etter vielsen ble bryllupsparet kjørt fra den ene turistseverdigheten etter den andre med fotografen på slep. Forbipasserende turister fikk gleden av å se romantikken blomstre. Bryllupsgjestene ble kjørt til et gammelt erverdig slott hvor vi tok imot brudeparet. Omgivelsene var vakre, eventyrlige, – og uten tvil romantiske! Paris er utvilsomt en romantisk by!


Romantikk i Paris

 

Hva forbinder du med romantikk?

Del gjerne dine romantiske tanker i kommentarfeltet.

 

 

2 kommentar til “Romantikk og bryllup i Paris!”

  1. Jeanette says:

    Hørtes super kos ut Anniken !! :)
    Vet ikke helt hva jeg forbinder med romantikk jeg..Tanken på å sitte på ett berg med sin kjære og se på solnedgangen, høres koselig ut :)

    • Anniken says:

      Romantikk er så mangt ;) Jeg er definitivt en romantikker og syntes veldig mye er romantisk ;) Å sitte på et svalberg i armkroken til sin kjære er definitivt romantisk ;) ;)

Gi en kommentar