Julestemning i Bergen

 

NORGE: Det er julestemning i Bergen by! Gatene i sentrum er pyntet med vakker belysning og juledekorasjon. Det er en stemningsfull kontrast til høstmørket.


Hvert eneste år, ser jeg fram til tidspunktet hvor gatene blir lyst opp med vakker juledekorasjon. I kveld spaserte jeg i sentrums gater for å fange litt av førjulsstemningen i kameralinsen. Mens jeg fotograferte begynte det å hagle små hvite kuler. I mitt stille sinn, ba jeg om at kulene skulle forvandles til lette små snøfnugg. Det er ingen ting som skaper mer julestemning utendørs, enn julebelysning og snødekte gater!

 

Snø fnuggene uteble, i stedet stoppet det å hagle. Bergens gater fremstod som klarere og mer stemningsfulle. Mens jeg stod ved lille Lungegårdsvann, hørte jeg julemusikk langt i det fjerne. Noen musikanter stod ved festplassen og spilte kjente julemelodier. Det eneste som manglet for optimal julestemning denne høstkvelden i november, var snøfnugg som dalte ned fra himmelen.


 

 

Hva er Julestemning for deg?

 
 

Gi en kommentar