Bangkok 054

 

THAILAND: Cabbage and Condoms er en annerledes restaurant- og hotell kjede. De ønsker å tilby barn og unge i fattige landsbyer i Thailand, kunnskap om familieplanlegging. Restaurant- og hotell kjeden har et ønske om at kondomer skal være like lett tilgjengelig som kål, – og andre grønnsaker for den gangs skyld! 

 

Konseptet til Cabbage and Condoms, handler om sikker sex, familieplanlegging, og forebygging av HIV og Aids. Konseptet er en slags folkelig opplysningsinstitusjon med virkemidler som folk forstår, – humor, ironi, og enkelt språk!

 

 

Det er ingen grenser for kreativiteten når det gjelder bruksområdet til preventiver. På restauranten i Pattaya og Bangkok, er blomsterdekorasjonene laget av kondomer. Rundt omkring på restaurantene står fargerike utstillingsdukker kledd i de lekreste kjoler, – av kondomer! Høyhelte støvletter og spisse sko, er laget av p-pille brett. Det er et fascinerende, lekkert og humoristisk syn! Og julepynten, den består selvsagt også av kondomer!

 

 

På veggen i begge restaurantene, henger Mona Lisa slik du aldri har sett henne. Klikk her for å se Cabbage and Condoms versjon av et av verdens mest berømte kunstverk!

 

Har du et lekent forhold til kondomer?

 

 

2 kommentar til “Cabbage and Condoms i Thailand!”

  1. Tom Svendsen says:

    Jeg spiste på den restaurangen i Bkk i forrige uke.Bortgjemt langt inn i soi 12 Sukhumvit.Har vært drøssevis av ganger I Bkk,men aldri hørt om den.I tillegg til veldig god mat,var jo de artige kreasjonene av kondomer.
    Kommer til og besøke den igjen ved en senere anledning.

    • Anniken says:

      CAbbage and Condoms er en helt annerledes og leken restaurant med alle kreassjonene laget i kondomer og p-pillebrett ;) Ert virkelig artig syn som anbefales på det varmeste til alle som skal til Smilets land ;) ;)

Gi en kommentar